NBA: V Jordanovom Charlotte sa zahniezdili sršni

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 13:33 • 2 min
NBA: V Jordanovom Charlotte sa zahniezdili sršni

CHARLOTTE - Charlotte Bobcats sa už oficiálne vrátili k názvu Hornets, s ktorým budú vystupovať v basketbalovej NBA počnúc ročníkom 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Organizácia pod kuratelou majoritného vlastníka Michaela Jordana spustila novú internetovú stránku, už dávnejšie predstavila maskota - sršňa Huga a fialovo-tyrkysovú farebnú schému siahajúcu ku koreňom jej vzniku. "Zo srdca našej histórie vyviera silná duša našej budúcnosti," hlási slogan Hornets. Informácie priniesol Sports Illustrated.

 

Premenovanie z Bobcats na Hornets ešte vlani v júli jednomyseľne schválila Rada guvernérov NBA. Začiatky Charlotte Hornets siahajú do roku 1988, v roku 2002 sa organizácia presťahovala do New Orleans a pôsobí tam dodnes, ale od ročníka 2013/2014 zmenila názov na "miestopisných" New Orleans Pelicans. Do Charlotte sa NBA vrátila v rámci rozširovania súťaže v roku 2004, kruh sa uzavrel prechodom od pomenovania Bobcats na Hornets. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona