NBA: V Dallase zostáva exseržant armádneho letectva

NETKY.SK • 22 August 2014, 15:42 • 2 min
NBA: V Dallase zostáva exseržant armádneho letectva

DALLAS - Basketbalový Dallas a Bernard James sa predbežne dohodli na ďalšej spolupráci, ktorá sa začala v júli 2012. Dvadsaťdeväťročný pivot plní v tíme Mavericks od svojho príchodu úlohu náhradníka a čoskoro podpíše predĺženie kontraktu.

slovakia

left justify in out

Rodák zo Savannah je pod súčasnými košmi najslávnejšej ligy sveta unikátnym zjavom, v minulosti totiž šesť rokov pôsobil v zámorských misiách a ako seržanta armádneho letectva ho nasadzovali v Iraku, Katare a Afganistane. Tam ho zaradili do basketbalového tímu reprezentujúceho jednotku. V roku 2005 si 208 cm vysokého pivota počas exhibície amerických armádnych jednotiek všimli niekoľkí skauti. V 2. kole draftu 2012 po ňom z 33. miesta siahol Cleveland, ktorý ho vymenil do Dallasu. James dosiaľ v NBA zasiahol do 76 stretnutí v základnej časti s priemermi 8 minút, 2,1 bodu a 2,3 doskoku na zápas. Informácie priniesla televízia ESPN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona