NBA: V Clevelande to vrie, James sa pohádal s Irvingom

NETKY.SK • 7 November 2014, 12:24 • 2 min
NBA: V Clevelande to vrie, James sa pohádal s Irvingom

CLEVELAND - Basketbalisti Clevelandu Cavaliers sú zatiaľ ďaleko za očakávaniami, ktoré mali pred štartom novej sezóny zámorskej NBA.

slovakia

left justify in out

Tím z Ohia sa počas leta posilnil o najlepšieho hráča planéty LeBrona Jamesa. Elitný krídelník navyše do Clevelandu zlanáril aj svojho spoluhráča z americkej reprezentácie Kevina Loveho, ktorý dovtedy pôsobil v Minnesote. Spolu s talentovaným rozohrávačom Kyriem Irvingom mali vytvoriť obávané trio a Cavaliers mali patriť medzi najväčších favoritov na titul.

 

Realita je však iná. Tím nabitý hviezdami vyhral z úvodných štyroch zápasov len jediný. V utorok prehrali Cavaliers v Portlande, po zápase sa do ostrej slovnej výmeny dostali James s Irvingom. Navzájom si vyčítali sebeckú hru a nezáujem jedného či druhého zapojiť do hry spoluhráčov. Irving v stretnutí proti Blazers vystrelil na kôš 17-krát, z toho iba tri strely boli presné.

 

Konflikt medzi dvojicou sa potom preniesol aj na ihrisko, keď v stredajšom zápase v Utahu, ktorý Cleveland opäť prehral, zaznamenali hostia počas celého zápasu spolu iba šesť asistencií, čo bol nový negatívny rekord klubu.

 

"Niektorí hráči majú zlé návyky a tie musíme odstrániť. V opačnom prípade nebudeme úspešní. Musíme hrať ako tím," citovala televízia ESPN Jamesa, ktorý následne odmietol odpovedať otázku, či jeho slová boli adresované Irvingovi.

 

Najbližším súperom Clevelandu bude v piatok Denver Nuggets.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies