NBA už dištancovala Moultrieho pre marihuanu

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 11:04 • 2 min
NBA už dištancovala Moultrieho pre marihuanu

PHILADELPHIA - Krídelník basketbalovej Philadelphie Arnett Moultrie si od vedenia NBA vykoledoval päťzápasový dištanc za porušenie pravidiel programu proti zakázaným a návykovým látkam.

slovakia

left justify in out

Ako informovali USA Today, nerozvážneho druhoročiaka tretíkrát nachytali, keď mal v tele marihuanu. Podľa kolektívnej zmluvy musí hráč pri prvom previnení vstúpiť do odvykacieho programu, pri druhom priestupku zaplatí pokutu 25 000 dolárov. Každý ďalší pozitívny test znamená päťzápasovú suspendáciu bez nároku na plat - za každé stretnutie 1/110 príjmu v danej sezóne. Moultrie príde o takmer 50-tisíc dolárov.

 

Dvadsaťtriročný rodák z newyorského Queensu toho v NBA zatiaľ veľa nenahral. V drafte 2012 si ho vybralo Miami, ihneď však putoval do Philadelphie. Za 76ers nastúpil dosiaľ v 59 stretnutiach s priemerom 3,6 bodu na zápas. "Arnett je stále súčasťou tímu. Pokúsime sa mu pomôcť, ako sa len bude dať," neláme nad ním ešte palicu tréner Brett Brown. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona