NBA: Utah podpísal zmluvu s päťročným pacientom

NETKY.SK • 7 Október 2014, 13:25 • 2 min
NBA: Utah podpísal zmluvu s päťročným pacientom

SALT LAKE CITY - Basketbalový Utah a realizátori projektu "Všetko je možné" aspoň na pár hodín zmiernili bolesť päťročného chlapčeka JP Gibsona, ktorý trpí akútnou lymfatickou leukémiou.

slovakia

left justify in out

Jazz podpísali s malým pacientom kontrakt na jeden deň, v rámci ktorého sa predstavil v šatni aj na palubovke a s pomocou "veľkých" spoluhráčov aj zasmečoval.

 

"Miluje väčšinu športov, ale basketbal je jeho srdcovkou. Mal iba rok a už s mojím manželom sledoval zápasy. Keď mal pätnásť mesiacov, každý večer pred spaním hodinu musel 'strieľať' na kôš. Vie, že až od šiestich rokov sa môže stať členom Junior Jazz a po celý čas nám pripomína, že sa toho dňa už nevie dočkať," uviedla na klubovom webe tradičného účastníka NBA chlapčekova matka Megan Gibsonová. 

 

Príchod päťročnej "posily" spĺňal v klubovom sídle Utahu v Salt Lake City všetky náležitosti riadneho angažovania, JP v spoločnosti rodičov a dvojročnej sestry Elsie podpísal kontrakt s prezidentom Jazz Randym Rigbym. Podmienky zmluvy zostali predmetom tajomstva. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies