NBA: Tréner po 1156 zápasoch nepostavil hráča, ten sa búril

NETKY.SK • 3 Január 2014, 11:28 • 2 min
NBA: Tréner po 1156 zápasoch nepostavil hráča, ten sa búril

DENVER - Až na staré kolená, po 1156 zápasoch základnej časti, sa železný muž Andre Miller po prvý raz v kariére v basketbalovej NBA neobjavil na palubovke len na základe rozhodnutia trénera, ktorý ho celý zápas nechal sedieť na lavičke.

slovakia

left justify in out

Skúseného 37-ročného stredného rozohrávača Denveru však vytočila impertinencia kouča Briana Shawa natoľko, že na svojho šéfa počas duelu proti Philadelphii vrieskal. "V strede haly, pred očami všetkých. Snažil som sa ho upokojiť. Prečo nehral? Spýtajte sa jeho," povedal podľa Dailycamera.com 47-ročný Shaw.

Generálny manažér Tom Connelly vo štvrtok informoval, že klub Millera suspendoval na dva zápasy za správanie poškodzujúce tím. Rodák z Los Angeles má v tejto sezóne priemer 5,9 bodu a 3,3 doskoku na zápas. V kariére, ktorá trvá od roku 1999 a zahŕňa pôsobenie v Clevelande, Los Angeles Clippers, Philadelphii, Portlande a Denveri, vynechal iba šesť zápasov pre zranenie. V historickej tabuľke NBA je na 9. priečke v počte asistencií (8056), má ich na konte viac než Rod Strickland, Maurice Cheeks, Tim Hardaway, Muggsy Bogues, Jerry West či John Havlicek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona