NBA: Tréner Lakers zvažuje využiť Bryanta aj na rozohrávke

NETKY.SK • 12 December 2014, 11:12 • 2 min
NBA: Tréner Lakers zvažuje využiť Bryanta aj na rozohrávke

LOS ANGELES - Kobe Bryant patrí medzi najlepších strieľajúcich rozohrávačov všetkých čias, ale na staré kolená sa možno pod basketbalovými košmi častejšie objaví na inej pozícii. Tréner Los Angeles Lakers Byron Scott uvažuje, že 36-ročného veterána posunie z "dvojky" na "jednotku", s čím Bryant už má určité skúsenosti.

slovakia

left justify in out

"Na strednej rozohrávke si ho viem predstaviť v kritických chvíľach. Dokonca som s ním už preberal túto alternatívu. Záležať síce bude na konkrétnych situáciách, ale cítim sa skutočne pokojne, ak je lopta práve v jeho rukách. Môže si vtedy sám utvoriť pozíciu na zakončenie alebo nájsť lepšie postavených spoluhráčov," uviedol podľa Orange County Register spomenutý Scott, ktorý má na "jednotke" k dispozícii Jeremyho Lina a Ronnieho Pricea. 

 

Lakers sa v NBA 2014/2015 vôbec nedarí, z 22 duelov vyhrali iba šesť. Bryant je s priemerom 25,5 bodu druhým najlepším strelcom ligy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona