NBA: Torontu neunikne play-off, Messi vo Washingtone

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 09:58 • 2 min
NBA: Torontu neunikne play-off, Messi vo Washingtone

NEW YORK - Toronto je štvrtým tímom vo Východnej konferencii basketbalovej NBA, ktorý si zabezpečil miestenku v play-off. Nič na tom nezmenila ani stredajšia domáca prehra Raptors 103:116 so Chicagom, ktoré do Kanady pricestovalo už s istotou postupu do vyraďovacej časti. Tú majú v príslušnej konferencii aj Atlanta a Cleveland.

slovakia

left justify in out

Víťazstvo Indiany vo Washingtone 103:101 sledoval okrem iných tiež futbalista Lionel Messi, ktorý na zápas zavítal so spoluhráčmi z argentínskej reprezentácie, na ktorú tam čaká v sobotu prípravný duel proti Salvádoru.


Basketbalisti Clevelandu vyhrali na palubovke Memphisu 111:89. O osude duelu sa rozhodlo najmä v úvode tretej štvrtiny, v ktorej Cavaliers premenili jedenásť z prvých trinástich streleckých pokusov. Houston pripravil New Orleans štvrtú prehru po sebe (95:93), k dispozícii už mal uzdraveného pivota Dwighta Howarda, ktorý sa po 26-zápasovej absencii vrátil do diania. Rockets pomohol k úspechu 4 bodmi a 7 doskokmi za 17 minút.


Po štyroch stretnutiach zakopla Oklahoma, ktorá prehrala v San Antoniu vysoko 91:130. Obhajcom prvenstva v NBA sa podarilo ubrániť rozbehnutého Russella Westbrooka, ktorý dal iba šestnásť bodov a z hry premenil len päť pokusov.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies