NBA: Sullinger a Durant najlepšími hráčmi uplynulého týždňa

NETKY.SK • 11 Február 2014, 09:17 • 2 min
NBA: Sullinger a Durant najlepšími hráčmi uplynulého týždňa

NEW YORK - Krídelník či pivot Bostonu Celtics Jared Sullinger vo Východnej a krídelník Oklahomy City Thunder Kevin Durant v Západnej konferencii sa stali hráčmi uplynulého týždňa zámorskej basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Sullinger pomohol Bostonu k bilancii 2-1 s priemermi 20,3 bodu, 12,7 doskoku a 1,67 bloku na jeden duel. Vo všetkých troch zápasoch dosiahol double-double. O štyri roky starší Durant priviedol Oklahomu k trom víťazstvám v štyroch stretnutiach, na konte mal priemerne 31,8 bodu, 9 asistencií a 8 doskokov. Najlepší strelec NBA si dvakrát pripísal double-double. 

Nominácie na toto ocenenie nepremenili Mason Plumlee (Brooklyn), Al Jefferson (Charlotte), Brandon Jennings, Josh Smith (obaja Detroit), Dwight Howard (Houston), David West (Indiana), Blake Griffin, DeAndre Jordan (obaja Los Angeles Clippers), Victor Oladipo (Orlando) a Patty Mills (San Antonio). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies