NBA: Streeterovú vo Philadelphii nepustili k mikrofónu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 11:55 • 2 min
NBA: Streeterovú vo Philadelphii nepustili k mikrofónu

PHILADELPHIA - Vo Philadelphii sa pred úvodným zápasom 76ers v novej sezóne basketbalovej NBA s Oklahoma City odohrala náhla zmena scenára v slávnostnom rámci.

slovakia

left justify in out

Hymnu USA nezaspievala Sevyn Streeterová, ako bolo plánované, ale jedna z členiek tímu čírlíderiek. Americkú soulovú a R&B speváčku nepustili na palubovku pre tričko v basketbalovom strihu, na ktorom mala nápis We Matter (Nie je nám to jedno) odkazujúci na búrlivú celospoločenskú diskusiu o postavení menšín. "Povedala by som, že k tomu prišlo asi dve minúty pred vystúpením cestou do haly. Organizátori mi povedali, že v tomto nemôžem spievať štátnu hymnu. Nikdy pred tým som nedostala nejaký dress code. Bola som nahnevaná, veľmi nahnevaná a sklamaná, z celého toho mi bolo do plaču. Zlomilo mi to srdce," povedala 30-ročná Streeterová, bývalá členka dievčenských kapiel TG4 a RichGirl.


Vedenie klubu postup vysvetlilo slovami: "Chceme, aby naše zápasy ľudí spájali, budujeme dôveru medzi našimi komunitami."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies