NBA: Sterlingová neuspela so žiadosťou o súdny príkaz proti manželovi

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 13:30 • 2 min
NBA: Sterlingová neuspela so žiadosťou o súdny príkaz proti manželovi

LOS ANGELES - Shelly Sterlingová neuspela so žiadosťou o súdny príkaz voči svojmu manželovi Donaldovi, ktorý je majiteľom basketbalistov Los Angeles Clippers.

slovakia

left justify in out

Sterlingová žiadala od súdu, aby ju ochránil pred údajnými útokmi na ňu a jej tím právnikov.
     

Osemdesiatročný Sterling, ktorý za svoje rasistické vyjadrenia na adresu afro-amerických hráčov dostal od vedenia zámorskej NBA doživotný dištanc a pokutu 2,5 milióna dolárov, sa mal vyhrážať manželkiným právnikom. Tí predložili súdu lekársku správu, podľa ktorej excentrický miliardár trpí v spojitosti s Alzheimerovou chorobou aj miernou formou demencie. Podľa Shelly Sterlingovej tak nie je schopný rozhodovať o osude klubu a jej právnici od súdu žiadali, aby ju ako spolumajiteľku sudca určil za jedinú oprávnenú osobu poverenú vyjednávať o budúcnosti organizácie.
     

Sterlingová tak už učinila pred časom, keď klub podľa nariadenia od vedenia profiligy predala bývalému šéfovi exekutívy softvérového gigantu Microsoft Stevovi Ballmerovi. S predajom pôvodne súhlasil aj samotný Sterling, ale neskôr si svoje rozhodnutie rozmyslel a celú záležitosť dal na súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies