NBA: Sterling sa modlil s afroamerickými veriacimi

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 13:37 • 2 min
NBA: Sterling sa modlil s afroamerickými veriacimi

LOS ANGELES - Donald Sterling si síce neželal na zápasoch basketbalových Los Angeles Clippers v NBA osoby čiernej pleti na čele s Magicom Johnsonom, ale ani po svojej rasistickej afére sa nebojí chodiť do kostolov s prevažne afroamerickými veriacimi.

slovakia

left justify in out

V nedeľu navštívil bohoslužby v baptistickom misijnom chráme Chvála Sionu v južnom Los Angeles. Pre televíznu stanicu KNBC-TV povedal, že chcel podporiť kostol, obrad označil za "nádherný".

 

Po bohoslužbe sa realitný magnát stretol s pastorom J. Benjaminom Hardwickom a pozval ho na ďalšie aktivity kongregácie, ktorá sa vraj za exmajiteľa Clippers modlila. 

 

Podľa NBA Sterling poškodil súťaž a jej ďalších účastníkov svojimi rasistickými vyjadreniami v rozhovore s milenkou V. Stivianovou. Komisár NBA Adam Silver mu uložil doživotný zákaz pôsobenia v lige, pokutu 2,5 milióna dolárov a vyvinul na neho nátlak, ktorý vyústil do predaja organizácie Stevovi Ballmerovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona