NBA: Sterling má rakovinu, Stiviano tvrdí, že nahrávku predal bulváru jej známy

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 11:20 • 2 min
NBA: Sterling má rakovinu, Stiviano tvrdí, že nahrávku predal bulváru jej známy

LOS ANGELES - Majiteľa basketbalistov Los Angeles Clippers Donalda Sterlinga, ktorého vedenie zámorskej NBA za rasistické vyjadrenia doživotne suspendovalo a zakázalo mu viesť tím, trápia aj iné, vážnejšie problémy. Podľa správ televízie ESPN a denníka New York Post 80-ročný Sterling už dlhší čas bojuje s rakovinou prostaty.

slovakia

left justify in out

"Sterling je chorý, pred časom mu diagnostikovali rakovinu prostaty. Aktuálne sa podrobuje liečbe," citovala ESPN nemenovaný zdroj. Sterlingov otvorený rasizmus minulý týždeň pobúril takmer celé USA a najmä kompletnú afro-americkú komunitu. Excentrický miliardár na audionahrávke zo začiatku mesiaca počas telefonického rozhovoru so svojou vtedajšou priateľkou vystupujúcou pod menom V Stiviano mladej modelke vyčítal, že sa ukazuje na verejnosti v spoločnosti "čiernych ľudí".

 

Právny zástupca 31-ročnej Stiviano, ktorej rodné meno je Maria Vanessa Perezová, uviedol, že jeho klientka zvukovú nahrávku nezverejnila. Mac Nehoray tvrdí, že Stiviano odovzdala kópiu audiozáznamu nemenovanému priateľovi, aby ju "odložil do bezpečia". Ten ju však namiesto toho predal bulváru, menovite celebritnému portálu TZM.com, ktorý ako prvý zverejnil 10-minútový prepis telefonického rozhovoru medzi Sterlingom a Stiviano.

 

Nehorayové slová sú však v rozpore s faktom, že Stiviano už niekoľko týždňov pred vypuknutím škandálu na sociálnych sieťach informovala, že sa "niečo chystá". "Kostry v šatníku" a "Všetko vychádza na povrch" boli statusy, ktorými sa Stiviano prezentovala na sociálnej sieti Instagram.

 

Bývalú modelku žaluje aj Sterlingova manželka Rochelle. Tej prekáža, že Sterling svojej bývalej milenke daroval veci v celkovej hodnote takmer tri milióny dolárov. Medzi nimi sú tri luxusné autá značky Ferrari a Bentley, dom v luxusnej štvrti Los Angeles za 1,8 milióna dolárov a finančnú hotovosť 240.000 dolárov. Sterlingová tvrdí, že všetky tieto veci získala Stiviano podvodom a oklamaním jej "dôverčivého manžela".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona