NBA: Sršne sa vrátili do Charlotte v smokingoch

NETKY.SK • 30 Október 2014, 10:17 • 2 min
NBA: Sršne sa vrátili do Charlotte v smokingoch

CHARLOTTE - Basketbalové Charlotte oslávilo návrat sršňov štýlovo - v smokingoch. Pred otváracím zápasom novej sezóny čakali na divákov na sedadlách v hale Time Warner Cable Arena tričká s motívom čierneho smokingu s modrozeleným motýlikom.

slovakia

left justify in out

Klub, ktorého väčšinovým majiteľom je Michael Jordan, uplynulých desať rokov vystupoval pod názvom Bobcats, ale keď sa v New Orleans rozhodli prejsť od sršňov k pelikánom, organizácia zo Severnej Karolíny nezaváhala a vrátila sa k pôvodnému pomenovanou z ročníkov 1988 - 2002. Charlotte Hornets vstúpili do NBA v roku 1988, ale po sezóne 2001/02 sa presťahovali do New Orleans. Keď 4. novembra 1988 hrali prvý domáci zápas, viacerí diváci prišli do vtedajšej haly Charlotte Coliseum v smokingu, aby oslávili príchod prvej veľkej súťaže v niektorom zo severoamerických profesionálnych športov do mesta.

 

"Je to skvelé, že máme Hornets späť. Neželal som si ich odchod," povedal jeden z priaznivcov Chris Barfa. Aj on si odniesol zo stretnutia pamätnú vstupenku, povzbudzovací šál a svietiacu tyč, ktorá sa dostala k slovu v predzápasovej šou a v polčasovej prestávke. 

 

"Prekvapilo ma, ako emotívne to ľudia v Charlotte prežívajú," povedal bývalý komisár NBA David Stern, ktorý patril medzi hostí zápasu spolu s niekoľkými bývalými hráčmi Hornets. 

Obnovená domáca premiéra sršňom vyšla, s Milwaukee si poradili 108:106. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona