NBA: Sanders porušil antidopingový program, suspendovali ho

NETKY.SK • 17 Január 2015, 09:09 • 2 min
NBA: Sanders porušil antidopingový program, suspendovali ho

NEW YORK - Basketbalová NBA suspendovala Larryho Sandersa na minimálne 10 zápasov za porušenie antidopingových predpisov.

slovakia

left justify in out

Pozastavenie činnosti 26-ročného pivota Milwaukee začne plynúť v pondelok a jeho konečná dĺžka bude závisieť od hráčovho počínania si v liečebnom programe. Sanders chýba Bucks od 23. decembra, podľa klubu vynechal štyri duely pre chorobu a ďalších sedem z osobných dôvodov.

 

"Ako organizácia budeme Larryho naďalej podporovať," uviedol podľa Journal Sentinel generálny manažér John Hammond. Objavili sa špekulácie, že jeden z najlepšie blokujúcich hráčov NBA túži skončiť s basketbalom, respektíve si chce vydupať vykúpenie spod zmluvy. 

 

Rodáka z Fort Pierce na Floride si Bucks vybrali z 15. miesta v drafte 2010, odvtedy za nich odohral 233 zápasov s priemermi 6,5 bodu, 5,8 doskoku a 1,8 bloku na jeden duel. S "jeleňmi" má platný kontrakt až do roku 2018, v každej sezóne vrátane súčasnej zarobí ako najlepšie platený hráč tímu 11 miliónov dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona