NBA: Sanders má iba 26 rokov, údajne však už chce skončiť

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:01 • 2 min
NBA: Sanders má iba 26 rokov, údajne však už chce skončiť

MILWAUKEE - Larry Sanders oslávil 21. novembra svoje 26. narodeniny, ale vraj už v takomto nízkom veku chce skončiť s basketbalom.

slovakia

left justify in out

Jeden z najlepšie blokujúcich hráčov NBA údajne pre chorobu vynechal niekoľko predchádzajúcich zápasov svojho Milwaukee a stĺpčekár Gery Woelfel vyrukoval s informáciou o možnom konci kariéry amerického pivota. Podľa Nets Daily však 211 cm vysoký basketbalista si takýmto spôsobom chce vydupať vykúpenie spod zmluvy. "Nie je to totiž prvý raz, čo Sanders chce odísť z NBA."

 

Rodáka z Fort Pierce na Floride si Bucks vybrali z 15. miesta v drafte 2010, odvtedy za nich odohral 233 zápasov s priemermi 6,5 bodu, 5,8 doskoku a 1,8 bloku na jeden duel. S "jeleňmi" má platný kontrakt až do roku 2018, v každej sezóne vrátane súčasnej zarobí ako najlepšie platený hráč tímu až 11 miliónov dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies