NBA: Rudy Gay už patrí Sacramentu

NETKY.SK • 10 December 2013, 13:44 • 2 min
NBA: Rudy Gay už patrí Sacramentu

TORONTO - V basketbalovej NBA sa udiala výmena, ktorá by mala z krátkodobého hľadiska prospieť najmä trápiacemu sa Sacramentu. Kings sa rozhodli obetovať venezuelského rozohrávača Greivisa Vásqueza a hneď troch krídelníkov Patricka Pattersona, Johna Salmonsa a Chucka Hayesa, aby získali z Toronta Rudyho Gaya a spolu s ním Quincyho Acyho a Aarona Graya.

slovakia

left justify in out

Krídelník Gay je druhým najlepším strelcom Raptors v tejto sezóne, súčasťou kanadského tímu sa stal v januári 2013, dovtedy pôsobil v Memphise. V Toronte mal v tomto ročníku priemery 19,4 bodu, 7,4 doskoku a 2,2 asistencie na zápas.

Nový majiteľ Kings Vivek Ranadive sa od začiatku základnej časti odhodlal už k druhej väčšej výmene. V závere novembra poslal Luca Mbah a Mouteho do Minnesoty za Derricka Williamsa. Raptors si odchodom Gaya zabezpečili väčšiu finančnú slobodu, v tejto sezóne mu mali zaplatiť 17,8 milióna dolárov, na nasledujúcu mal hráč opciu, ktorá mu mohla zaručiť príjem 19,3 milióna USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies