NBA: Rubiovi núkajú 42 miliónov za štyri roky, chce viac

NETKY.SK • 24 September 2014, 14:18 • 2 min
NBA: Rubiovi núkajú 42 miliónov za štyri roky, chce viac

MINNEAPOLIS - Basketbalová Minnesota intenzívne pracuje na udržaní tvorcu svojej hry Rickyho Rubia, ale zatiaľ neveľmi úspešne.

slovakia

left justify in out

Podľa The Score vedenie Timberwolves ponúka španielskemu reprezentantovi predĺženie spolupráce o ďalšie štyri roky a 42 miliónov dolárov, ale agenti dvojnásobného majstra Európy požadujú maximálny kontrakt na päť rokov, o čom klub zatiaľ nechce ani počuť. Zainteresované strany sa musia dohodnúť do 31. októbra, inak bude v súčasnosti 23-ročný rozohrávač v lete 2015 chráneným voľným hráčom. V takomto prípade Rubio môže dostať ponuku od iného klubu, hovorí sa predovšetkým o záujme New Yorku a Los Angeles Lakers. Minnesota má právo vyrovnať ju.

 

Rubio sa pripravuje na svoju štvrtú sezónu v NBA, v uplynulej mal priemery 8,6 asistencie a 2,3 získanej lopty na zápas. Horšie je to s jeho streľbou, k priemeru 9,5 bodu sa dopracoval s chabou úspešnosťou 38,1 percenta. Práve na tejto činnosti v lete pracoval na špeciálnych tréningoch. V nasledujúcom ročníku zarobí Barcelončan na základe zmluvy s "T-Wolves" 5 070 686 dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies