NBA: Rose mal zlú predtuchu, vraj by nikoho nenútil k sexu

NETKY.SK • 12 Október 2016, 11:47 • 2 min
NBA: Rose mal zlú predtuchu, vraj by nikoho nenútil k sexu

LOS ANGELES - Derrick Rose dostal od svojho klubu v basketbalovej NBA New York Knicks priepustku na ďalšie tri zápasy v príprave na novú sezónu, aby vyriešil súdny spor, v ktorom ho jeho bývalá priateľka obvinila zo znásilnenia a žiada odškodné 21,5 milióna amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Hviezdny rozohrávač v utorok vypovedal pred federálnym súdom v Los Angeles. Vraj už na druhý deň po inkriminovanej noci nadobudol podozrenie, že údajná obeť na neho niečo chystá. Poslala mu textové správy, v ktorých sa sťažovala, aká bola opitá a že utrpela popáleniny od ohňa v jeho dome v Beverly Hills. Basketbalista tvrdí, že v skutočnosti bola triezva a žiadnu ujmu na zdraví si nepamätá. "Bola to pasca. Ukázalo sa, že moja predtucha bola správna," uviedol 28-ročný Rose.


Najužitočnejší hráč sezóny NBA 2010/11 Rose a jeho dvaja priatelia Ryan Allen a Randall Hampton údajne v auguste 2013 využili stav opitosti ženy a znásilnili ju v jej byte. Napadnutá strany tvrdí, že všetko bolo inak a žena s pohlavným stykom s troma mužmi súhlasila a teraz jej ide iba o peniaze. Keďže neexistujú žiadne fyzické dôkazy, kľúčový môže byť obsah textových správ, ktoré si vymenili Rose a údajná obeť. Basketbalista tvrdí, že z nich vyčítal výzvu na sex.
"Nie znamená nie. Nikdy si nič nevynucujem silou. Čo som si mal myslieť, keď mi poslala správu v štýle 99 percent predchádzajúcich a po nich sme vždy skončili v posteli?" uviedol Rose.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona