NBA: Rodmana netrápi forma Warriors, vrátia sa na zem

NETKY.SK • 23 November 2015, 09:18 • 2 min
NBA: Rodmana netrápi forma Warriors, vrátia sa na zem

NEW YORK - Chicago Bulls s hviezdnym trojlístkom Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman pred dvoma desaťročiami prehrali v 82-zápasovej základnej časti basketbalovej NBA 1995/1996 iba desať stretnutí.

slovakia

left justify in out

Sú dosiaľ jediným tímom v dejinách ligy s aspoň 70 víťazstvami, ale ich skvostná bilancia môže byť v tejto sezóne ohrozená. Golden State Warriors odštartovali ročník 2015/2016 pätnástimi výhrami za sebou a suverénne kraľujú celej súťaži.

 

"Ľudia vravia, že môžu prekonať našu bilanciu 72-10. Je mi to jedno, nech majú aj 81-1. My sme to dosiahli ako prví," vyhlásil v rozhovore pre SiriusXM NBA Radio päťnásobný víťaz NBA Dennis Rodman. Z terajších výkonov Stephena Curryho a spol. rozhodne nepadá na zadok. "Vrátia sa naspäť na zem," tvrdí 54-ročný bývalý výborný krídelník a rezolútne dodáva: "Za mojich čias bola NBA o 110 percent lepšia."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona