NBA: Rodman je voľný, chcel by trénovať hráčov New Yorku Knicks

NETKY.SK • 9 Február 2016, 10:30 • 2 min
NBA: Rodman je voľný, chcel by trénovať hráčov New Yorku Knicks

NEW YORK - Tlačiarenská čerň na novinových výtlačkoch ohlasujúca koniec Dereka Fishera vo funkcii trénera basketbalistov New Yorku Knicks ešte nestihla uschnúť a prezident klubu Phil Jackson si už do notesa mohol poznačiť meno prvého záujemcu o túto pozíciu.

slovakia

left justify in out

Je ním starý známy Dennis Rodman, ktorého ešte ako kouč viedol v 90. rokoch. "Zdravím, Phil Jackson, New York Knicks. Mám za sebou celkom slušnú minulosť na palubovkách, môžem trénovať a som voľný. Zavolajte mi," napísal 54-ročný Rodman na svojom verifikovanom konte na twitteri.

Fisherovu agendu dočasne prevzal Kurt Rambis, ale je prakticky vylúčené, aby ho neskôr nahradil Rodman, veľvyslanec výstrednosti z radov bývalých basketbalistov NBA. Hoci počas kariéry patril k najlepšie brániacim hráčom v lige a päťkrát ju vyhral, známou "firmou" bol najmä mimo palubovky, kde ho sprevádzali a sprevádzajú početné škandály a kontroverzie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies