NBA: Riversov trénerský životopis zdobí šesťsto víťazstiev

NETKY.SK • 6 December 2013, 11:19 • 2 min
NBA: Riversov trénerský životopis zdobí šesťsto víťazstiev

MEMPHIS - Jeden z najuznávanejších odborníkov v basketbalovej NBA Doc Rivers sa vo štvrtok dočkal šesťstého víťazstva vo funkcii trénera.

slovakia

left justify in out

Radosť z malého jubilea dopriali svojmu koučovi hráči Los Angeles Clippers, ktorí si poradili s Memphisom na jeho palubovke 101:81. Päťdesiatdvaročný Rivers je 23. trénerom v histórii ligy, ktorý pokoril hranicu 600 víťazstiev v základnej časti. Okrem neho sa to spomedzi aktívnych kormidelníkov v súťaži podarilo iba Greggovi Popovichovi a Rickovi Adelmanovi. Informovala o tom NBA.

Chicagský rodák Rivers potreboval na šesťsto víťazstiev odkoučovať 1080 stretnutí. Zbierať ich začal v roku 1999 v Orlande, od sezóny 2004/2005 bol v službách Bostonu a až toto leto zmenil klubovú príslušnosť. Titul šampióna si do kolónky úspechov v životopise píše od leta 2008, keď sa tešil so Celtics.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona