NBA: Rivers s pokutou 25.000 USD, Crittenton na 23 rokov do väzenia

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 12:06 • 2 min
NBA: Rivers s pokutou 25.000 USD, Crittenton na 23 rokov do väzenia

NEW YORK - Disciplinárna komisia zámorskej basketbalovej NBA potrestala trénera Los Angeles Clippers Doca Riversa za nemiestnu kritiku rozhodcov finančnou pokutou 25.000 dolárov.

slovakia

left justify in out

Riversovi sa nepáčili viaceré rozhodnutia arbitrov v utorkovom zápase play off proti San Antoniu, ktorý Clippers nezvládli a po výsledku 107:111 prehrávajú vo štvrťfinálovej sérii Západnej konferencie 2:3. "Ja sa na rozhodcov často nesťažujem, ale dnes nepískali dobre. Majú na svedomí niekoľko veľmi zvláštnych rozhodnutí, niektoré situácie posúdili zle," povedal po utorkovom stretnutí Rivers. Šiesty zápas série, v ktorom Spurs ako obhajcovia titulu môžu rozhodnúť o postupe do konferenčného finále, je na programe v noci na piatok.

 

Problémy mimo palubovky má Javaris Crittenton. Bývalý rozohrávač, ktorý v profilige v dresoch Los Angeles Lakers, Memphisu a Washingtonu odohral 113 stretnutí, sa priznal k zabitiu Julliany Jonesovej. Mladú ženu zastrelil v auguste 2011 v Atlante, v stredu ho za to odsúdili na 23 rokov odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies