NBA: Randle utrpel fraktúru holennej kosti, po operácii si už v sezóne nezahrá

NETKY.SK • 30 Október 2014, 11:03 • 2 min
NBA: Randle utrpel fraktúru holennej kosti, po operácii si už v sezóne nezahrá

LOS ANGELES - Basketbalista Los Angeles Lakers Julius Randle utrpel v utorkovom úvodnom zápase sezóny zámorskej NBA s Houstonom Rockets (90:108) zlomeninu nohy a v stredu podstúpil operáciu.

slovakia

left justify in out

Pre siedmeho najvyššie draftovaného hráča roka 2014 to tak bol nešťastný debut medzi profesionálmi, podľa vyjadrenia predstaviteľov Lakers si už v tejto sezóne nezahrá.

 

Deväťnásťročný nováčik stratil v záverečnej štvrtine stretnutia rovnováhu a zakopol so svojou ľavou nohou o pravú v momente, keď sa snažil preniknúť cez dvojicu Donates Motiejunas a Tarik Black. Diagnóza bola krutá - Randle utrpel fraktúru holennej kosti a musel pod skalpel. "Plakal, niesol to veľmi ťažko. Vedel som sa vcítiť do jeho kože. Povedal som mu, aby zostal silný. Takéto životné skúšky preveria charakter muža. Možno ho to v konečnom dôsledku spraví ešte lepším hráčom," povedal pre agentúru AP tréner Lakers Byron Scott.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies