NBA: Prekonať Jordana je stále môj cieľ, tvrdí James

NETKY.SK • 28 September 2016, 13:41 • 2 min
NBA: Prekonať Jordana je stále môj cieľ, tvrdí James

CLEVELAND - Prekonať Michaela Jordana je stále môj cieľ, tvrdí americký basketbalista LeBron James.

slovakia

left justify in out

"Je to moja osobná ambícia - byť lepší než najlepší. Myslím si, že takúto túžbu by bez ohľadu na profesiu mal mať každý," skonštatoval pre AP krídelník Clevelandu.

 

"Nech robíte čokoľvek, mali by ste mať vzor, pri ktorom si poviete: 'Chcem byť ako on, lebo to robí správne. Je najlepší, a preto sa budem usilovať prevýšiť ho'. Mňa túžba prekonať ho motivuje od detstva. Stále ma ženie vpred a chcem sa dostať až tam, kam sa to podarilo jemu. To sa nezmenilo," podotýka James, ktorý je podľa vlastných slov "taký hladný po úspechu ako pred ziskom minulosezónneho titulu s Clevelandom." Pre 31-ročného lídra Cavaliers to bol premiérový triumf v NBA v clevelandských farbách, po dvoch prvenstvách s Miami celkovo tretí v kariére.

 

Nekorunovaný najlepší basketbalista všetkých čias Jordan ich má v zbierke dvojnásobne viac, celý poltucet dosiahol v 90. rokoch v drese Chicaga Bulls.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies