NBA: Pred Zápasom hviezd vystúpia Ne-Yo a Nelly Furtado

NETKY.SK • 12 Február 2016, 14:10 • 2 min
NBA: Pred Zápasom hviezd vystúpia Ne-Yo a Nelly Furtado

TORONTO - Americký r'n'b spevák Ne-Yo a kanadská hudobníčka Nelly Furtado vystúpia pred Zápasom hviezd NBA, ktorý sa uskutoční 14. februára v torontskom Air Canada Centre. Podľa informácií magazínu Billboard 36-ročný interpret zaspieva pred začiatkom hry americkú národnú hymnu, zatiaľ čo jeho o rok staršia kolegyňa predvedie národnú hymnu Kanady.

slovakia

left justify in out

Pred zápasom sa tiež predstaví zoskupenie Cirque du Soleil a počas polčasovej prestávky vystúpi anglický hudobník Sting. V rámci sprievodných aktivít Zápasu hviezd NBA, konkrétne počas sobotňajšej súťaže Verizon Slam Dunk, vystúpi americká formácia Walk the Moon, v piatok zas budú v celebritnom basketbalovom zápase NBA trénermi hviezdnych tímov kanadský rapper Drake a americký herec Kevin Hart.


Ne-Yo, vlastným menom Shaffer Chimere Smith, začínal v skupine Envy, ktorá sa však v roku 2000 rozpadla. Následne pôsobil predovšetkým ako textár pre iných spevákov. Svoj debutový album In My Own Words vydal až v roku 2006, po ňom nasledovali nahrávky Because Of You (2007), Year Of The Gentleman (2008), Libra Scale (2010), R.E.D. (2012) a Non-Fiction (2015). Na konte má tri ceny Grammy, pričom nominovaný bol zatiaľ trinásť ráz.


Nelly Furtado sa preslávila albumom Whoa, Nelly! (2000). Singel I'm Like a Bird, ktorý z neho pochádza, jej vyniesol cenu Grammy. Nasledovali štúdiovky Folklore (2003), Loose (2006) a španielsky album Mi Plan (2009), za ktorý získala Latin Grammy. V roku 2012 vydala piatu štúdiovku The Spirit Indestructible.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona