NBA: Pred LeBronom dosiahli víťazné strely aj jeho synovia

NETKY.SK • 26 November 2013, 11:01 • 2 min
NBA: Pred LeBronom dosiahli víťazné strely aj jeho synovia

MIAMI - LeBron James v sobotu rozhodol o víťazstve Miami nad Orlandom 101:99, ale v rodine najlepšieho basketbalistu sveta nešlo o jediný rozdielový kôš v rámci uplynulého víkendu.

slovakia

left justify in out

O úspechy svojich družstiev v mládežníckej lige sa víťaznými strelami pričinili aj obaja synovia 28-ročného krídelníka - Bryce aj LeBron mladší. Otec ratolestí priznal, že z tohto dôvodu bol pred záverečnou akciou Heat pod zvýšeným tlakom. "Takto to teraz vyzerá u nás doma. Začína to byť desivé," uškrnul sa LeBron senior. Miami prehrávalo v druhom polčase s Orlandom už o 16 bodov, ale 15 sekúnd pred koncom vzal zodpovednosť do rúk našponovaný tatko a bolo rozhodnuté, pretože Arron Afflalo ani Victor Oladipo neboli schopní poslať duel do predĺženia. "Víťazná akcia nám nevyšla ideálne. Mali sme niečo dohodnuté, ale súper náš plán dobre prečítal. Ešte šťastie, že som sa dokázal uvoľniť a vystreliť," povedal James.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies