NBA: Pred kamerami si nedal servítok pred ústa a dostal vyše polmiliónovú pokutu

NETKY.SK • 22 Február 2018, 11:40 • 2 min
NBA: Pred kamerami si nedal servítok pred ústa a dostal vyše polmiliónovú pokutu

DALLAS - Disciplinárka zámorskej basketbalovej súťaže NBA potrestala majiteľa klubu Dallas Mavericks Marka Cubana pokutou 600 000 amerických dolárov za komentáre počas dňa Zápasu hviezd v Los Angeles. Komisár súťaže Adam Silver povedal, že "jeho verejné vyhlásenia škodia NBA".

slovakia

left justify in out

Cuban vo vysielaní povedal, že jeho tím by na tom bol lepšie, ak by v zostávajúcej časti ročníka prehral čo najviac zápasov, lebo by v "mŕtvej" sezóne mohol draftovať z výhodnejšej pozície.

 

"Možno by som to nemal hovoriť, ale mal som večeru s našimi hráčmi a povedal som im: ,Pozrite, prehra je naša najlepšia možnosť.´ Sadol som si s nimi a vysvetlil som im to," vyslovil sa majiteľ tímu Mavericks. Spomenutá suma je najvyššia pre často penalizovaného Cubana. V roku 2002 ho postihli 500-tisícovou pokutou za kritiku bývalého šéfa rozhodcov Eda Rusha. Cuban už zaplatil na postihoch viac ako 2 milióny dolárov, prevažne za kritiku rozhodcov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies