NBA: Pau Gasol chce bojovať o ďalší titul

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 16:49 • 2 min
NBA: Pau Gasol chce bojovať o ďalší titul

BARCELONA - Pau Gasol už dávnejšie deklaroval túžbu hrať basketbal ešte päť rokov, len teraz konkretizoval, že v takom klube, v ktorom má šancu znova bojovať o najvyššie méty.

slovakia

left justify in out

"Chcem byť súčasťou tímu, čo bude mať káder vyskladaný ako kandidát na titul. To je moja najvyššia priorita, nie peniaze. Dĺžka kontraktu aj financie sú podstatné, ale nie úplne najviac. Blíži sa koniec mojej kariéry, a preto na mňa čaká dôležité rozhodnutie," uviedol podľa Sports Illustrated 33-ročný španielsky pivot, ktorý bude v lete patriť medzi najžiadanejších voľných hráčov. Zmluva s Los Angeles Lakers, na základe ktorej v minulej sezóne zarobil 19,3 milióna dolárov a v rokoch 2009 a 2010 s nimi získal trofej, mu vypršala. Jeho pokračovanie v "žlto-purpurovom" drese je otázne. 

 

Starší z basketbalových bratov Gasolovcov rozdelil kariéru v NBA medzi dva kluby, vylúčený nie je ani jeho návrat do Memphisu, kde po ňom vlajku pevne drží súrodenec Marc. Záujem o Paua je údajne aj v Clevelande či Charlotte. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies