NBA: Parker si trúfa byť Kobem Bryantom San Antonia

NETKY.SK • 29 November 2013, 16:57 • 2 min
NBA: Parker si trúfa byť Kobem Bryantom San Antonia

SAN ANTONIO - Aktuálna sezóna je pre Tonyho Parkera v poradí už trinásta vo farbách basketbalového tímu San Antonio Spurs v NBA, ale francúzsky rozohrávač si trúfa na omnoho viac. V súvislosti s predĺžením kontraktu Kobeho Bryanta o ďalšie dva roky s Los Angeles Lakers sa Parker vyjadril, že by rád absolvoval v drese "ostrôh" takisto dvadsať ročníkov ako slávnejší Američan v kalifornskom tíme.

slovakia

left justify in out

"Prečo nie? Myslím si, že môj štýl hry mi to umožní. Keď vidím Steva Nasha, ktorý sa ako 38-ročný predstavil v Zápase hviezd, mám pocit, že by som v takomto veku mohol byť na rovnakej úrovni. Ani jeden z nás príliš neskáče, sme niečo ako králi donášok do koša a v útoku rovnako výborne využívame dvojičku," povedal pre San Antonio Express-News 31-ročný majster Európy 2013 Tony Parker.

Francúzsky reprezentant sa stal súčasťou Spurs ako 19-ročný v sezóne 2001/2002. V "čierno-striebornom" drese absolvoval takmer 900 stretnutí v základnej časti s priemerom 17 bodov a 6 asistencií na zápas. V klube je nesmrteľnou súčasťou slávnej dynastie spoločne s Timom Duncanom a Emanuelom Ginóbilim. Toto trio ovládlo NBA v rokoch 2003, 2005 a 2007, dlhodobo však patrí do úplnej špičky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies