NBA: Orlando vymenilo Harrisa do Detroitu za dvojicu Jennings, Ilyasova

NETKY.SK • 17 Február 2016, 09:06 • 2 min
NBA: Orlando vymenilo Harrisa do Detroitu za dvojicu Jennings, Ilyasova

DETROIT - Klub zámorskej basketbalovej NBA Detroit Pistons angažoval krídelníka Tobiasa Harrisa z Orlanda Magic. Floridský tím v rámci výmeny za neho získal dvojicu Brandon Jennings, Ersan Ilyasova.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Harris patril v uplynulej sezóne medzi hlavné opory Orlanda a vedenie Magic sa mu počas leta odvďačilo štvorročnou zmluvou na 64 miliónov dolárov. V aktuálnom ročníku sa však atletický krídelník herne i výkonnostne trápil. Jeho štatistiky išli dole, v januári ho zo základnej zostavy vytlačil vlaňajší nováčik Aaron Gordon. "Tobiasa sme získal s výhliadkou do budúcnosti. Hodí sa do skladby nášho tímu a veríme, že sa stane jeho pevnou súčasťou," uviedol generálny manažér Pistons Jeff Bower.

 

Turecký pivot Ilyasova bol členom základnej zostavy Detroitu, ale jeho výkony mali kolísavú tendenciu. Skúsený rozohrávač Jennings sa na palubovky vrátil po komplikovanom zranení achilovky, pre ktoré vynechal jedenásť mesiacov. Od decembra stihol odohrať 23 zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies