NBA: Orlando potrestalo Davisa za výtržnosti v moteli

NETKY.SK • 14 November 2013, 15:10 • 2 min
NBA: Orlando potrestalo Davisa za výtržnosti v moteli

ORLANDO - Správanie hodné korheľa z tretej cenovej predviedol v sobotu v jednom z orlandských motelov basketbalista tamojších Magic Glen Davis, čo nenechal bez povšimnutia jeho zamestnávateľ a naparil mu pokutu v nešpecifikovanej výške.

slovakia

left justify in out

Pivota, ktorého pre robustnú postavu napriek detskému výrazu tváre prezývajú "Big Baby", vytočila informácia recepčného o plnej obsadenosti zariadenia. Dvadsaťsedemročný silák si v prvej reakcii iba povzdychol a hlavu položil na pult, ale o pár desiatok sekúnd neváhal pritvrdiť: keď zamestnanec motela na moment opustil svoje miesto za počítačom, Davis sa naklonil a schmatol klávesnicu, vytrhol ju a nazlostene šmaril o zem. Záznam z bezpečnostnej kamery priniesol web Rotoworld.

V drese Bostonu šampión NBA z roku 2008 Davis má v úvode sezóny 2013/2014 vo farbách Orlanda priemer 15,1 bodu a 7,2 doskoku na zápas. Za jeho hulvátske správanie mu zo strany hotela nehrozí trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies