NBA: Opitú hviezdu Detroitu suspendovali, močil na seba

NETKY.SK • 11 September 2014, 13:05 • 2 min
NBA: Opitú hviezdu Detroitu suspendovali, močil na seba

HUNTONGTON WOODS - Basketbalová NBA suspendovala hráča Detroitu Grega Monroa za jazdu pod vplyvom alkoholu. Dvadsaťštyriročný pivot si ešte vo februári sadol za volant pod parou a muži zákona v Huntington Woods na predmestí Detroitu ho chytili.

slovakia

left justify in out

"Počas zadržania na seba močil. Neprešiel skúškou triezvosti, v abecede vynechal písmenko, rozprával úmyselne pomaly, nevedel vymenovať číslice zostupne od 100 do 78 a nedokázal chodiť rovno," uvádza sa v policajnej správe. "Len nechcem byť v novinách. Hrám za Pistons," chytal sa Monroe zbytočne poslednej slamky. 

 

NBA ho bez nároku na plat dištancovala na úvodné dva zápasy nového ročníka v Denveri a Minnesote koncom októbra. "Beriem plnú zodpovednosť za moje konanie. Urobil som poľutovaniahodnú chybu. Ospravedlňujem sa rodine, organizácii Pistons, spoluhráčom a fanúšikom. Poučím sa a budem pokračovať v práci, čo bude pozitívne vplývať na komunitu, kde žijem," kajal sa v oficiálnom stanovisku previnilec, ktorý mal v uplynulej sezóne priemery 15,2 bodu a 9,3 doskoku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies