NBA: Oklahoma zdolala Utah

NETKY.SK • 25 Marec 2016, 10:31 • 2 min
NBA: Oklahoma zdolala Utah

NEW YORK - Basketbalisti Indiandy zdolali v zápase zámorskej NBA v noci na piatok doma New Orleans 92:84. Hoci vyhrali druhý zápas v rade, v jeho tretej štvrtine prišli o Paula Georgea, ktorý sa pre problémy s pravou nohou už na palubovku nevrátil.

slovakia

left justify in out

Pacers potiahol najmä 24-bodový Myles Turner, ktorý v deň svojich dvadsiatich narodenín navyše zaznamenal kariérne maximum 16 doskokov. C.J. Miles pridal ďalších 19 bodov.

 

Už istý účastník play off Oklahoma City nedal šancu Utahu a doma triumfoval 113:91. Na šiestom víťazstve Thunder v rade mal leví podiel Kevin Durant, ktorý zaznamenal dvadsať bodov, deväť asistencií a osem doskokov. V stretnuti sa skončila trojzápasová séria Russela Westbrooka s triple-double. Po troch štvrtinách mal na konte 15 bodov, deväť asistencií a sedem doskokov, no v záverečnom dejstve oddychoval, keďže Thunder mali zápas plne pod kontrolou.

 

výsledky:

Indiana - New Orleans 92:84, Brooklyn - Cleveland 104:95, New York Knicks - Chicago 106:94, Oklahoma - Utah 113:91, Los Angeles Clippers - Portland 96:94

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies