NBA: Oklahoma v očakávaní, Durant s Westbrookom už trénujú

NETKY.SK • 25 November 2014, 10:56 • 2 min
NBA: Oklahoma v očakávaní, Durant s Westbrookom už trénujú

OKLAHOMA CITY - Rekonvalescenti Kevin Durant a Russell Westbrook v pondelok absolvovali väčšinu tréningu so zdravými basketbalistami Oklahomy vrátane kontaktných cvičení a ich návrat do zostavy Thunder sa blíži.

slovakia

left justify in out

Prvý menovaný sa zotavuje po operácii piatej predpriehlavkovej kosti vedúcej k malíčku nohy, druhý si zlomil záprstnú kosť na dlani pravej ruky. Absencia jednej z najúdernejších dvojíc v NBA spôsobila, že Oklahoma sa ocitla na úplnom dne Západnej konferencie, keď uspela len v troch z pätnástich zápasov. Za ôsmou priečkou, poslednou postupovou do play-off, už teraz zaostáva o šesť víťazstiev.

 

Durant s Westbrookom v uplynulej sezóne ťahali tím priemerne v jednom dueli dohromady takmer 54 bodmi, vyše 12 asistenciami a 13 doskokmi. Informácie priniesol web newsok.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies