NBA: Oklahoma prepustila trénera Brooksa

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 07:29 • 2 min
NBA: Oklahoma prepustila trénera Brooksa

NEW YORK - Klub zámorskej basketbalovej NBA Oklahoma City Thunder v stredu prepustil trénera Scotta Brooksa. Dôvodom bolo to, že tím sa prvýkrát za posledných šesť rokov neprebojoval do play off.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný kouč doviedol Oklahomu k trom účastiam vo finále Západnej konferencie a v roku 2012 aj do finále celej NBA. V prebiehajúcej sezóne však klub skončil deviaty na Západe s bilanciou 45 výhier a 37 prehier.

 

"Je to veľmi ťažké rozhodnutie. Scott pomohol vytvoriť identitu Thunder a zaslúžil si čestné miesto v histórii našej organizácie za sedem rokov práce ako cenený líder a člen tímu," agentúra Reuters citovala generálneho manažéra Sama Prestiho.

 

Thunder sa počas väčšej časti sezóny nemohli spoľahnúť na vlaňajšieho MVP ligy Kevina Duranta, ktorého trápili zdravotné problémy po operácii pravej nohy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona