NBA: Odom v trojročnej skúšobnej lehote, povinne na liečbu

NETKY.SK • 10 December 2013, 10:20 • 2 min
NBA: Odom v trojročnej skúšobnej lehote, povinne na liečbu

LOS ANGELES - Americký basketbalista Lamar Odom nevzniesol žiadne námietky proti obvineniu, že 30. augusta riadil motorové vozidlo pod vplyvom omamných látok.

slovakia

left justify in out

Vyhol sa tým pojednávaniu a súd v Los Angeles uložil 34-ročnému krídelníkovi trojročné skúšobné obdobie a povinnosť absolvovať tri mesiace liečby závislosti od alkoholu. Nariadil mu tiež zaplatiť pokutu a poplatky v celkovej výške 1814 dolárov. Za volant sa nesmie posadiť jeden rok.

Odom vzbudil pozornosť policajnej hliadky pomalou a nesúrodou jazdou. Po zadržaní sa odmietol podrobiť testom a po troch hodinách strávených na policajnej stanici ho prepustili na kauciu 15 000 dolárov. 

V septembri sa Odom z vlastnej vôle rozhodol riešiť svoju situáciu terapiou v centre pre liečbu závislosti od drog a alkoholu, ale vydržal tam iba deň. 

Manžel Američanky s arménskymi koreňmi Khloé Kardashianovej, ktorý je momentálne bez klubovej príslušnosti znova prepadol tvrdým drogám, konkrétne kraku, ktorého základom je kokaín. Odom v minulosti mal problémy so závislosťou a podstúpil už jedno liečenie. Počas uplynulej sezóny v drese Los Angeles Clippers bol vraj "čistý". Odomov otec bol závislý od heroínu a dvojnásobný šampión NBA s Los Angeles Lakers raz priznal, že bojuje s "otcovými démonmi".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona