NBA: Oden je bez práce a na krku má žalobu

NETKY.SK • 12 August 2014, 08:47 • 2 min
NBA: Oden je bez práce a na krku má žalobu

INDIANAPOLIS - S basketbalovou kariérou draftovej jednotky NBA z roku 2007 Grega Odena to ide dolu vodou a lepšie to momentálne nie je ani v jeho súkromnom živote.

slovakia

left justify in out

Prokurátor v štáte Indiana zažaloval Američana za ublíženie na zdraví, údajne udrel do tváre svoju bývalú priateľku. Dvadsaťšesťročného voľného hráča zatkli minulý štvrtok v dome jeho matky v Lawrence, prepustili ho nasledujúci deň. Polícia má k dispozícii výpoveď svedka, podľa ktorej Oden zasiahol tvár svojej expriateľky.

 

Dvestotrinásť cm vysokého pivota si vybral v drafte nováčikov 2007 Portland, ale už v septembri toho istého roku mu operovali koleno a na debut v NBA si musel počkať celú sezónu. Sľubne sa rozbiehajúcu kariéru brzdili časté zranenia. V roku 2012 ho Trail Blazers zaradili na listinu voľných hráčov, Oden sa rozhodol obetovať úplnému doliečeniu ďalší ročník. V auguste 2013 podpísal zmluvu na jeden rok s Miami Heat, do súťažného diania sa vrátil až v januári 2014. Od konca uplynulej sezóny je bez angažmánu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies