NBA: Obama požiadal hráčov Clevelandu, aby oslavovali s tričkami

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 09:29 • 2 min
NBA: Obama požiadal hráčov Clevelandu, aby oslavovali s tričkami

CLEVELAND - Americký prezident Barack Obama telefonicky zagratuloval aktuálnym šampiónom zámorskej NBA Clevelandu Cavaliers a zároveň požiadal, aby si J.R. Smith konečne na seba navliekol tričko.

slovakia

left justify in out

Prezident USA neporušil každoročnú tradíciu a telefonicky zablahoželal tohtoročným držiteľom titulu Clevelandu. V rozhovore zagratuloval trénerovi tímu Tyronnovi Luemu a pozval hráčov Cavaliers do Bieleho domu ešte pred ukončením jeho funkčného obdobia. "Odviedli ste dobrú prácu, nie je škodu mať hráča ako LeBron James. Môžete byť na seba hrdí," povedal Obama v rozhovore.

 

"Bolo to niečo neskutočné, chcem poďakovať všetkým hráčom, ktorí mi verili," prezradil Lue pre AP. Pred koncom takmer štvorminútového rozhovoru nezabudol americký prezident podpichnúť oslavujúcich hráčov Clevelandu, ktorí si vo viacerých prípadoch užívali majstrovské chvíle bez trička. "Povedzte J.R.-ovi a ostatným, aby si dali tričko na seba. Nemôžete bez trička chodiť celý týždeň," dodal humorne Obama.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona