NBA: Obama by sa v zostave Lakers nestratil, neváhal Bryant

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 11:31 • 2 min
NBA: Obama by sa v zostave Lakers nestratil, neváhal Bryant

LOS ANGELES - Situácia v basketbalovom klube Los Angeles Lakers je síce neveselá, ale nie až natoľko, aby si Kobe Bryant nemohol rypnúť do vlastného tímu, ktorý dvadsať zápasov pred koncom základnej časti prišiel aj o teoretickú možnosť postúpiť do play-off.

slovakia

left justify in out

"Áno, v súčasnosti by mohol byť na súpiske aj Barack Obama," odpovedal bez pohnutia brvou 35-ročný veterán na otázku Sports Illustrated, či by sa prvý muž USA a vášnivý basketbalový fanúšik nestratil v zostave Lakers. "Nie je to však urážka súčasnej zostavy, ale skôr prejav rešpektu k zručnostiam, ktorými prezident disponuje," dal veci na pravú mieru Bryant.

 

Los Angeles Lakers stále neodvrátili hrozbu posledného miesta v Západnej konferencii po základnej časti, namočení sú spoločne so Sacramentom a Utahom. Na konte majú "žlto-purpuroví" 22 víťazstiev a 45 prehier aj vinou absencie Bryanta, ktorý pre zranenia zasiahol iba do šiestich duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona