NBA: O Clippers majú záujem aj Oprah či Matt Damon

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 21:12 • 2 min
NBA: O Clippers majú záujem aj Oprah či Matt Damon

NEW YORK - Po boxerskej hviezde Floydovi Mayweatherovi prejavili záujem o kúpu basketbalového klubu Los Angeles Clippers aj známe tváre z televíznych obrazoviek.

slovakia

left justify in out

Podľa ESPN uvažuje nad vstupom do kruhov NBA aj najbohatšia a najvplyvnejšia Afroameričanka Oprah Winfreyová. Televízii CNBC sa rovnakými pohnútkami zveril americký herec Matt Damon známy z kultových filmov Dobrý Will Hunting či Zachráňte vojaka Ryana. U všetkých spomenutých záujemcov by nešlo o sólovú hru, klub by vlastnila skupina majiteľov.

 

Clippers by mali byť čoskoro na predaj po afére ich doterajšieho mecenáša Davida Sterlinga, ktorý sa zdiskreditoval rasistickým rozhovorom so svojou milenkou. Doživotne mu zakázali pôsobiť v NBA a dostal pokutu 2,5 milióna dolárov.

 

Sterling v medializovanej nahrávke telefonátu so svojou priateľkou V. Stivianovou rasisticky naliehal, aby nevodila "čiernych ľudí" na zápasy Clippers. Konkrétne menoval legendu konkurenčných Lakers Magica Johnsona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies