NBA: Nováčik Jabari Parker v tejto sezóne dohral

NETKY.SK • 17 December 2014, 09:57 • 2 min
NBA: Nováčik Jabari Parker v tejto sezóne dohral

MILWAUKEE - Jabari Parker mal patriť k najlepším nováčikom v tejto sezóne basketbalovej NBA, ale pre zranenie ju nedohrá.

slovakia

left justify in out

Krídelník Milwaukee si v pondelňajšom zápase s Phoenixom pretrhol predný prekrížený väz ľavého kolena a nevyhne sa operácii. Zranenie si spôsobil zlým došliapnutím tesne pred zrážkou s P.J. Tuckerom pri rýchlom protiútoku.

 

Od 19-ročného Parkera si Bucks veľa sľubovali. Tento rok si ho vybrali z druhého miesta draftu a aj vďaka nemu majú pod vedením nového trénera Jasona Kidda pozitívnu bilanciu 13 víťazstiev, 12 prehier. Vlani v celej základnej časti vyhrali iba 15 zápasov. Nováčik mal priemery 12,3 bodu a 5,5 doskoku na zápas. "Tvrdý úder, ale Parker sa vráti silnejší a s väčším hladom po úspechu. Zaželajme mu skoré vyzdravenie," uviedol za vedenie klubu na sociálnej sieti Alexander Lasry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies