NBA: Návrat elitného pivota Bosha je v nedohľadne, neprešiel vstupnou prehliadkou

NETKY.SK • 23 September 2016, 18:54 • 2 min
NBA: Návrat elitného pivota Bosha je v nedohľadne, neprešiel vstupnou prehliadkou

MIAMI - Návrat Chrisa Bosha na palubovky basketbalovej NBA sa odkladá. Elitný pivot klubu Miami Heat, ktorý vynechal väčšinu uplynulej sezóny pre krvné zraneniny v nohe, neprešiel pred začiatkom prípravného kempu vstupnou zdravotnou prehliadkou.

slovakia

left justify in out

"V máji som povedal, že akonáhle budem pripravený, tak budem hrať. Už som pripravený," povedal pred týždňom Bosh. Lídra tímu trápili v predchádzajúcich dvoch ročníkoch krvné zrazeniny, pre ktoré odohral dokopy len 62 duelov.

 

"Vedenie Miami Heat s ľútosťou oznamuje, že Chris Bosh neprešiel vstupnou prehliadkou a jeho návrat do mužstva je v nedohľadne. Podľa pravidiel NBA má klub právo nezverejniť detaily o zdravotných problémoch hráča," uviedli v stanovisku Heat.

 

Tridsaťdvaročný Bosh je najlepšie plateným hráčom floridského klubu. S Miami má ešte zmluvu na tri roky, počas ktorej si príde na 76 miliónov amerických dolárov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona