NBA: Nasha vyradil chrbát, Sandersa palec na ruke

NETKY.SK • 12 November 2013, 09:47 • 2 min
NBA: Nasha vyradil chrbát, Sandersa palec na ruke

LOS ANGELES - Boľavý chrbát budú rozohrávačovi Los Angeles Lakers Stevovi Nashovi liečiť epidurálne, ale aj tak ho čaká približne dvojtýždňový herný výpadok v basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Ešte dlhšie si nezahrá pivot Milwaukee Larry Sanders, v pondelok mu operovali natrhnutý väz palca na pravej dlani, vynechá šesť týždňov.

Tridsaťdeväťročný Kanaďan Nash nenastúpil na druhý polčas nedeľňajšieho domáceho duelu Lakers s Minnesotou a v pondelok svoj stav konzultoval s odborníkom. Ten konštatoval, že problém spočíva v podráždenom nervovom zakončení. V minulej sezóne Nash odohral iba 50 zápasov, ťažkosti so zadným stehenným svalom mali tiež nervový pôvod. 

Sanders po parádnej sezóne 2012/13 prežíva ťažké chvíle, naposledy hral 2. novembra proti Torontu. V minulom ročníku mal priemery 9,8 bodu, 9,5 doskoku a 2,8 bloku na zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies