NBA: Najúspešnejší tréner v dejinách Phil Jackson sa možno vráti na lavičku

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 09:17 • 2 min
NBA: Najúspešnejší tréner v dejinách  Phil Jackson sa možno vráti na lavičku

NEW YORK - Je plný energie, zhodil takmer desať kíl, teda dve tretiny z toho, čo za dva roky ako prezident klubu basketbalovej NBA New York Knicks pribral, a je vraj pripravený na nové výzvy.

slovakia

left justify in out

Najúspešnejší tréner v dejinách najslávnejšej ligy sveta Phil Jackson nevylúčil svoj návrat na lavičku. Podľa ESPN by 70-ročný odborník mohol v nasledujúcej sezóne koučovať domáce stretnutia Newyorčanov a vonku by s tímom lietal Kurt Rambis.


Táto myšlienka sa však vôbec nepozdáva najväčšej hviezde mužstva Carmelovi Anthonymu. "Myslím si, že by si mali aspoň vypočuť predstavy ostatných kandidátov na post trénera. Domnievam sa, že takýto model by nebol akceptovaný. Phil je pohodový človek, na svoj vek vyzerá celkom dobre, ale už viac nepotrebuje pobehovať pri postrannej čiare. Určite sa nechce znova dostať do toho kolotoča, pripravovať na zápasy seba, hráčov, chystať sa na súperov. Nech zostane prezidentom," vyjadril sa Anthony pre New York Daily News.


Muž s prezývkou "Zen Master" uznávajúci východnú filozofiu Jackson naposledy koučoval v sezóne 2010/2011 tím Los Angeles Lakers. "Žlto-purpuroví" kraľovali v NBA pod jeho taktovkou v rokoch 2000, 2001, 2002, 2009 a 2010. Predtým priviedol k titulu šesťkrát Chicago Bulls v Jordanovej ére.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies