NBA: Na Bryanta teraz čaká polročná tréningová tortúra

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 18:00 • 2 min
NBA: Na Bryanta teraz čaká polročná tréningová tortúra

LOS ANGELES - Kobe Bryant srší odhodlaním a chce urobiť všetko, aby priviedol Los Angeles Lakers po strastiplnom ročníku zo suterénu Západnej konferencie späť na výslnie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný strieľajúci rozohrávač vinou zranení odohral v tejto sezóne iba šesť zápasov a celkovo strávil na palubovke len 177 minút, priemerne dal 13,8 bodu v jednom zápase. "Sezóna na ho***. Spláchnite ho. Zabudnite na ňu. Ďalšia už bude impozantná," napísal na Twitter.

 

Po osemmesačnej pauze spôsobenej operáciou achilovky nastúpil Bryant po prvý raz až vlani v decembri a po šiestich dueloch si zranil ľavé koleno. Od budúceho týždňa, po návrate z rodinného výletu v Európe, naňho podľa ESPN čaká intenzívny šesťmesačný tréning plný behania a streľby. 

 

Lakers obsadili v Západnej konferencii v tejto sezóne predposlednú 14. priečku, z 82 zápasov vyhrali iba 27. Pred posledným Utahom mali náskok iba dvoch víťazstiev. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona