NBA: Na Bogutovu smolu doplatilo aj rebro

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 10:50 • 2 min
NBA: Na Bogutovu smolu doplatilo aj rebro

OAKLAND - Zraneniami zdecimované telo Andrewa Boguta dostalo znova poriadne na frak krátko pred štartom rozhodujúcej fázy tohto ročníka basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Austrálsky pivot v službách Golden State si v nedeľňajšom zápase proti Portlandu zlomil piate rebro na pravej strane hrudného koša. Podľa webu súťaže sa nedá odhadnúť čas návratu 29-ročného centra, ale podľa všetkého vynechá minimálne úvodné kolo play-off.

 

"Prvé problémy sa objavili už vo štvrtok proti Denveru. Bolesti sa výrazne zhoršili po nedeľňajšej kolízii s dvoma hráčmi súpera v poslednej štvrtine," priblížil Bogut. Ak by chcel obor z Melbourne predsa len hrať v play-off napriek bolesti, hrozilo by mu prepichnutie pľúc. 

 

Bez výnimky člen základnej zostavy Warriors nastúpil v tejto sezóne na 67 zápasov, v ktorých má priemer 7,3 bodu a 10 doskokov na jeden duel. 

Draftová jednotka z roku 2005 v predchádzajúcich dvoch sezónach pre rôzne zranenia vynechala až 107 duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona