NBA: Muž s najväčším zlepšením nebude chýbať na Svetovom pohári

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 18:13 • 2 min
NBA: Muž s najväčším zlepšením nebude chýbať na Svetovom pohári

ĽUBĽANA - Muž s najväčším zlepšením v uplynulom ročníku NBA Goran Dragič pomôže basketbalistom Slovinska na Svetovom pohári koncom leta v Španielsku (30. augusta - 14. septembra).

slovakia

left justify in out

"Táto sezóna vo Phoenixe bola fyzicky aj psychicky mimoriadne náročná, strpčovali mi ju problémy s členkom. Sprvoti som si chcel dopriať dostatok času na rehabilitáciu, ale po mesiaci pauzy som načerpal nové sily. Ukazuje sa, že v čase šampionátu by som mal byť v dokonalej kondícii. Reprezentovať Slovinsko je pre mňa veľká časť," uviedol na webe Brightsideofthesun.com 28-ročný rozohrávač, ktorý dotiahol priemerný Phoenix takmer do play-off priemermi 20,3 bodu a 5,9 asistencie na zápas. Ľubľanský rodák reprezentoval svoju vlasť na vlaňajších domácich majstrovstvách Európy, kde Slovinci obsadili 5. priečku a kvalifikovali sa do Španielska. Tam na nich v základnej D-skupine na Kanárskych ostrovoch čaká Austrália, Mexiko, Kórejská republika, Angola a Litva. Goran Dragič sa v reprezentácii znova zíde s mladším bratom Zoranom, ktorý pôsobí v španielskej Málage. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies