NBA: Motiejunas vraj neprešiel zdravotnou prehliadkou, ide sa brániť

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 09:52 • 2 min
NBA: Motiejunas vraj neprešiel zdravotnou prehliadkou, ide sa brániť

HOUSTON - Keď Donatasa Motiejunasa vymenili vo februári z Houstonu do Detroitu, jeho nový klub následne zrušil trejd, keďže litovský basketbalista údajne nebol vo vyhovujúcom zdravotnom stave. Aspoň taká je verzia, s ktorou operuje NBA. Dvadsaťpäťročný pivot ju však kategoricky odmieta.

slovakia

left justify in out

"Lekárska prehliadka vyznieva komicky, klubový lekár jednoducho povie, či ste prešli alebo nie bez toho, aby vás musel vyšetriť. Zranenie bola iba zámienka, aby mohli odvolať trejd. Určite by som prešiel testami, veď predtým som hral. Teraz budem hovoriť s agentom a právnikmi, čo podniknúť ďalej. Pistons mali prístup k mojej kompletnej anamnéze, takže nemali spraviť to, čo urobili. Znížili tým moju cenu. Budú musieť vysvetľovať, prečo nechceli obchodovať," citoval server Basketnews.lt kaunaského rodáka Motiejunasa.

"Je to sklamanie, pretože v Donatasovi sme videli možnosti. Vykonali sme potrebné opatrenia a zhodli sa, že by to bolo príliš riskantné," povedal vtedy tréner Pistons Stan van Gundy, ktorý je v klube zároveň prezidentom basketbalových operácií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies