NBA: Mobilizácia v Clevelande - Vráť sa domov, LeBron

NETKY.SK • 27 November 2013, 12:44 • 2 min
NBA: Mobilizácia v Clevelande - Vráť sa domov, LeBron

CLEVELAND - Nenávisť z odchodu do Miami spojená s pálením dresov basketbalovej hviezdy NBA LeBrona Jamesa v Clevelande už zrejme definitívne vyprchala.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia miestnych Cavaliers zavelili k mobilizácii a skupina "Vráť sa domov, LeBron" už začala podnikať prvé konkrétne kroky, aby Jamesa primäla k návratu. Pred zápasom proti Heat budú aktivisti rozdávať tričká s agitačným názvom skupiny a každý, kto na Twitter zavesí fotografiu v ňom, bude môcť získať permanentku na sezónu 2014/2015. Ide však len o začiatok masívnej kampane. Pri LeBronovej alma mater St. Vincent-St. Mary High School inštalujú billboard so spomenutým nápisom a ďalší v meste. Pred posledným vzájomným zápasom v sezóne, ktorý naplánovali na 18. marca, chce skupina rozdať 10-tisíc tričiek. Mnohé nájdu majiteľa už 14. decembra, keď slávnostne otvoria zrekonštruovanú telocvičňu spomenutej školy, ktorú financovali z miliónového daru od jej najslávnejšieho absolventa. Informoval o tom web ohio.com.

Z Akronu v Ohiu pochádzajúci James podpísal v júli 2010 kontrakt s Miami na šesť rokov. V lete budúceho roka sa bude môcť vďaka opcii v zmluve rozhodnúť, či ju celú dodrží. V sezóne 2013/2014 zarobí 19 miliónov dolárov. LeBrona draftoval Cleveland v roku 2003 z prvého miesta, v jeho drese absolvoval sedem sezón. Z majstrovského titulu sa však tešil až vo farbách Heat v rokoch 2012 a 2013. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies